Aircoservice

Het onderhouden van de airconditioning van uw auto is belangrijk om een aantal redenen:

Luchtcirculatie

Een goed onderhouden airconditioning zorgt voor een goede luchtcirculatie in de auto, waardoor u zich comfortabeler voelt tijdens het rijden.

Geur

Een slecht onderhouden airconditioning kan leiden tot onaangename geuren in de auto, wat het rijden onplezierig maakt.

Energieverbruik

Een slecht functionerende airconditioning kan het energieverbruik van de auto verhogen, omdat de airconditioning harder moet werken om de gewenste temperatuur te bereiken.

Gezondheid

Een slecht onderhouden airconditioning kan schimmels en bacteriën veroorzaken, die kan leiden tot gezondheidsproblemen, vooral voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of longproblemen.

Levensduur

Goed onderhoud verlengt de levensduur van de airconditioning, bespaart geld op herstellingen en vervanging en zorgt voor een betere prestatie.

Daarom is het aangeraden om de airconditioning van uw auto minstens eenmaal per jaar te laten controleren door een professional. Bijvoorbeeld voor het begin van de zomer of voor een langere reis . Sommige zaken die gecontroleerd moeten worden zijn: koelvloeistof, het filtreren van de lucht, druk in de leidingen, de aircocompressor, condensor en de koudemiddel niveaus.

Als u wilt weten of uw airco nog goed werkt, kom dan langs of bel ons voor een aircocheck. Wij controleren de werking van uw airco en meten of de uitstroom temperatuur nog voldoende koel is.

Vanaf €89,- kunt u bij ons uw airco onderhouden en bijvullen.

Scroll naar boven