AIRCOSERVICE

Een airco in de auto biedt naast extra comfort een verhoogde veiligheid. Bij hoge temperaturen neemt het concentratievermogen van de bestuurder af en het lichaam raakt sneller vermoeid. Met een goede airconditioning kan de temperatuur van het interieur naar wens van de bestuurder afgesteld worden. Daarnaast wordt de lucht in de auto onttrokken van vocht waardoor bestuurder zich beter voelt.

AutoService Seleman is het juiste adres voor de service aan uw airco. Kunt u zich nog herinneren wanneer uw airco voor het laatst onderhoud heeft gehad? Een airconditioning systeem is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest het systeem gemiddeld tot 10% koudemiddel. Koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens gebruik, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

Goed onderhoud en controle zorgt er in de meeste gevallen voor dat uw airconditioning systeem u koel door de warme zomermaanden helpt en in de koude en vochtige maanden voor onbeslagen ruiten zorgt,

Een goed werkend systeem biedt naast comfort ook de zorgt voor een goede kwaliteit van de lucht die u inademt. Als u wilt weten of uw airco nog goed werkt, kom dan langs of bel ons voor een aircocheck. Wij controleren de werking van uw airco en meten of de uitstroom temperatuur nog voldoende koel is.

Vanaf €89,- kunt u bij ons uw airco onderhouden en bijvullen.

AUTOSERVICE SELEMAN

Aaltenseweg 68A

7091ET Dinxperlo

0315 654 402

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:30 – 18:00

Dinsdag 08:30 – 18:00

Woensdag 08:30 – 18:00

Donderdag 08:30 – 18:00

Vrijdag 08:30 – 18:00

Zaterdag 09:00 – 13:00

Zondag Gesloten

AIRCO BIJVULLEN?

Maak een afspraak door op de knop hieronder te klikken

Scroll naar top