Onderhoud & reparatie

ONDERHOUD

Het onderhoud van een auto vereist specifieke kennis en passie. Het is belangrijk om uw auto, naast het reguliere APK jaarlijks te laten controleren. Onderhoud en veiligheid is ook van belang als u niet veel kilometers rijdt. Zodoende weet u zeker dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw auto. AutoService Seleman is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s. In onze werkplaats is alle benodigde apparatuur aanwezig voor het onderhouden en repareren van uw auto. Daarbij hebben we toegang tot alle specifieke informatie van alle auto’s ongeacht het merk.

REPARATIE

In onze werkplaats kunnen wij diverse reparaties snel en op vakkundige wijze uitvoeren. Reparaties worden altijd eerst met de klant overlegt alvorens de reparatie uitgevoerd wordt. Zo komt u dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij repareren uw auto tegen een zeer scherp tarief.

SCHADEHERSTEL

Schade aan uw auto is uiteraard zeer vervelend. AutoService Seleman doet er alles aan om dit zo snel mogelijk weer te herstellen. Wij werken samen met de beste schadebedrijven.Uw veiligheid is onze grootste zorg. Hierdoor is uw auto bij ons in goede handen.

Scroll naar boven